Partner

Hotelreceptionist die interageert met zijn gasten

Populairste Property Management Systems voor hotels: onze top 10

Met een Property Management System (PMS) voor hotels kan je jouw zaak op een efficiënte en gestructureerde manier uitbaten, wat zowel de gastbeleving als jouw winstgevendheid bevordert. De vraag is niet of je een PMS nodig hebt, maar welke het beste aan jouw behoeften voldoet. Daarom hebben we een top 10 samengesteld van de PMS’en die het vaakst aan Cubilis gekoppeld worden.

Revenue Management System voor hotels

Maximale opbrengst, minimale inspanning: maak kennis met onze nieuwe partner RoomPriceGenie

RoomPriceGenie is een prijstool die Revenue Management toegankelijk maakt voor alle accommodatie-eigenaren. Dankzij deze integratie kan je je prijsstrategie automatiseren om zo je inkomsten te maximaliseren!

Hoteliers en partners

Kies de juiste partners om de visibiliteit en omzet van je hotel te verhogen

Als de spil van je online distributiesysteem maakt Cubilis Channel Manager het mogelijk om te integreren met verschillende partners die je zichtbaarheid en kamerbezetting helpen verhogen. Met welke partners moeten hotels absoluut samenwerken in de sterk competitieve markt van vandaag? We hebben ze voor jou op een rijtje gezet …

Zakenpartners die de trap op gaan

Hoe kan je omhoogklimmen in de ranking van OTA’s?

De ranking op online travel agencies (OTA's) bepaalt voor een groot stuk het succes van een hotel of B&B. Booking.com schat dat 80% tot wel 90% van de geconverteerde boekingen van de eerste twee pagina's van de lijst komen. Gelukkig zijn er verschillende acties die je kan ondernemen om je positie te verhogen en je kans om geboekt te worden te vergroten.

Betaal minder commissie

Geniet van korting op je Booking.com commissies

Tijdens het reisseizoen kunnen de commissies die OTA’s aanrekenen flink oplopen. Aangezien het toerisme momenteel aantrekt, lanceert Booking.com een Summer Discount-actie waarmee deelnemende hotels 30% korting kunnen krijgen op commissies. Met het programma verbeter je je distributie op het platform en kan je meer boekingen genereren tegen een lagere acquisitiekost.