Schrijf je in voor de Summer Commission Discount

Omdat er de komende maanden meer toeristen worden verwacht, biedt Booking.com hotels een commissiekorting. Dit initiatief maakt deel uit van hun Partner Performance Investment Programme dat investeert in het financiële herstel van partners door middel van beloningen. Nadat je één van de inschrijfvoorwaarden hebt vervuld en de vereiste verkoopdoelstelling hebt gehaald, ontvang je 30% commissiekorting voor alle bijkomende overnachtingen tussen 13 mei en 11 september 2022. De verkoopdoelstelling houdt rekening met de lokale marktomstandigheden en reisbeperkingen.

Er zijn 2 manieren om deel te nemen aan het Summer Commission Discount-programma:

 • Stel een mobiel tarief in om een groeiend publiek aan te spreken
  Met een voordelig tarief voor boekingen via mobiel kan je een groeiend publiek aanspreken: steeds meer reizigers gebruiken hun smartphone bij het boekingsproces, ook tijdens de opzoekfase. Meer dan 60% van de zoekopdrachten en reserveringen op Booking.com gebeuren via de app. Hotels die gebruik maken van een mobiel tarief ontvangen gemiddeld 28% meer boekingen via mobiele apparaten. Je kan je mobile rate instellen in de Cubilis Channel Manager.
 • Boost je zichtbaarheid dankzij het Genius-programma
  Met het Genius-programma kan je je zichtbaarheid met 40% vergroten bij high-value boekers. Deze doelgroep reserveert langer op voorhand, annuleert minder en laat vaker positieve reviews achter. Richt je op trouwe Booking.com-klanten en verhoog je omzet door hen meer waarde te bieden op je populairste of goedkoopste kamers.

Deze inschrijfvoorwaarden zijn bepaald met als doel je zichtbaarheid op het platform te verbeteren en een hoog converterend publiek aan te spreken, waardoor je de commissiekorting sneller kan ontgrendelen. Als je al een van deze opties gebruikt, kan je meteen aan de slag!

Mobiel tarief & Genius-programma
Mobiel tarief & Genius-programma

Hoe je kan deelnemen

Je kunt je aanmelden voor de kortingsactie via de Extranet-pagina van je hotel op Booking.com.

 • Ga naar 'Opportunities’.
 • Klik op ‘Partner Commission Discount’.
 • Nadat je de aanbieding hebt doorgenomen, klik je op ‘Get started’.
 • Voldoe aan het opt-in-criterium (Mobile Rates, Genius of geen opt-in-criteria).
 • Klik daarna op 'Join offer' om het programma te activeren.

Inschrijven kan tot en met 7 mei en de korting is van toepassing op overnachtingen boven de verkoopdoelstelling van 13 mei t.e.m. 11 september 2022.

Meer weten?

Voor meer info, bekijk dit webinar of contacteer ons via onderstaand formulier. We helpen je graag verder!