Spreek een groeiend doelpubliek aan met mobiele tarieven  

Mobiele apparaten vormen tegenwoordig een integraal onderdeel van de boekingsgewoonten van reizigers. Meer dan de helft van alle boekingen op Booking.com (59%) gebeuren via een mobiel apparaat. Door een mobiel tarief te activeren op Booking.com kan je dit groeiende reizigerssegment aanspreken en 22% meer boekingen uit mobiel verkeer halen.  

Mobiele tarieven genieten een verhoogde zichtbaarheid op Booking.com dankzij een opvallende badge. Met een exclusief tarief voor mobiele boekers - wij adviseren een korting van 10% of meer - kan je je beter onderscheiden van de concurrentie en stimuleer je potentiële gasten om voor jouw accommodatie te kiezen.  

Trek gasten aan uit specifieke regio's met geo-tarieven

Internationaal reizen zit opnieuw in de lift, met een toename van 35% ten opzichte van vorig jaar. Dat geeft jou de kans om meer internationale gasten aan te trekken! Met geo-tarieven op Booking.com kan je slim inspelen op de vraag en piekperiodes in verschillende geografische markten.  

Geo-tarieven zijn speciale kortingen die je kan aanbieden aan reizigers uit bepaalde regio's. Ze kunnen je helpen om:  

  • Meer kamers te vullen tijdens het laagseizoen
  • Je conversie in specifieke landen te verhogen
  • Nieuwe markten aan te boren

Wil je deze kans grijpen om je zichtbaarheid te vergroten?

Je kan mobiele en geo-tarieven eenvoudig instellen in Cubilis door een nieuwe promotie voor Booking.com toe te voegen.  

Gebruik je onze Channel Manager nog niet en wil je deze tool gratis uitproberen? Vul dan onderstaand formulier in en ervaar de vele voordelen!