Tijd om je betaalmethode te updaten

Veel hotels aanvaarden nog steeds offline betalingen ter plaatse of vragen gewoon om de creditcardgegevens van hun gasten tijdens het boeken om de transactie na het verblijf handmatig te verrichten. Niet alleen is deze aanpak tijdrovend voor beide partijen, maar het biedt hoteliers ook geen enkele betalingsgarantie.

De onlangs ingevoerde PSD2-wetgeving vereist dubbele klantauthenticatie om online betalingen te autoriseren, dus enkel creditcardgegevens zijn niet genoeg om online reserveringen te bevestigen. Online betaalmogelijkheden toevoegen aan het boekingsproces door middel van Payment Service Providers (PSP's) vormt de perfecte oplossing.

Combineer Booking Engine en PSP's voor een vlot proces

Bescherm jezelf tegen no-shows, late annuleringen, betaalweigeringen en chargebacks door je Cubilis Booking Engine te koppelen aan PSP's. Zo kunnen je klanten vooruitbetalen tijdens het boekingsproces of op zijn minst de betaling garanderen op een veilige en PSD2-conforme manier. Het nodige bedrag wordt op de rekening van de gast gereserveerd en wordt bij het uitchecken verrekend of vrijgegeven.

Cubilis Booking Engine is een gebruiks- en mobielvriendelijke online boekingsmodule die naadloos aansluit op je website. Dankzij de beschikbare integraties met een vrij te kiezen aantal Payment Service Providers wordt het hele boekingsproces compleet frictievrij. In tegenstelling tot andere partijen rekenen we geen extra kosten of commissies per transactie voor online betalingen via onze Booking Engine.

PSP's bieden je gasten meerdere betaalmogelijkheden, zodat ze de optie van hun voorkeur kunnen kiezen. Eventuele aanpassingen of toevoegingen aan de reservering kunnen eenvoudig met één klik in rekening worden gebracht, zonder het hele betalingsproces opnieuw te hoeven doorlopen. De betaalgegevens van de gast worden onmiddellijk geverifieerd en veilig bijgehouden door de PSP.

Online betaalmogelijkheden
Online betaalmogelijkheden

Verhoog je klanttevredenheid en je omzet

Het voorkomen van frictie tijdens het boekings- en betalingsproces is van essentieel belang voor een positieve gastervaring. De minste wrijving kan er al toe leiden dat je conversies en upselling-inkomsten misloopt. Hotelgasten verwachten tegenwoordig dat het proces veilig, snel en moeiteloos verloopt en willen op de laatste dag van hun verblijf niet sukkelen met creditcards. Door  een vlot boekingsproces met online betaalopties via PSP's te bieden, kan je aan deze toenemende verwachtingen voldoen.

Het is bewezen dat het voorzien van meerdere betaalopties voor een hogere conversiegraad zorgt. Bovendien zijn consumenten geneigd om meer geld uit te geven wanneer ze via mobiel betalen omdat het zo snel en eenvoudig is, waardoor de transactie minder tastbaar wordt. Conclusie: investeren in een betere betaaloplossing is absoluut de moeite waard!

Neem contact met ons op voor meer info

Heb je interesse om Booking Engine te gebruiken in combinatie met PSP's of wil je graag meer informatie? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag verder!