Waarom een PSP-integratie essentieel is voor je zaak

Met de sterke toename van online aankopen en bijbehorende betalingen de laatste jaren, zijn ook de eisen van de consument hieromtrent fors toegenomen. Ze verwachten dat het volledige proces snel en gemakkelijk verloopt. Om de veiligheid van online betalingen te verbeteren, werd onlangs de PSD2-richtlijn ingevoerd. Deze nieuwe wet vereist dat klanten aan een extra identificatiecriterium voldoen, wat het risico op fraude met creditcards verlaagt.

Zoals voor elke onderneming is het ook voor hotels van cruciaal belang om mee te blijven met de laatste trends en regelgeving. Door Cubilis te koppelen aan een PSP, kan je heel eenvoudig een vlot, PSD2-conform betaalproces opzetten. Op die manier kan je niet alleen je inkomsten verhogen en je administratieve werklast verminderen, maar je hebt ook betaalgarantie in geval van no-shows en laattijdige annuleringen. De kleine vergoeding per transactie is dan ook snel terugverdiend.  

Koppel Cubilis aan een van onze betaalpartners

De naadloze integratie met een van onze gerenommeerde PSP's zorgt voor een vlot en veilig proces aan beide zijden van de transactie. De betaling kan op elk moment in het klanttraject worden verricht, zoals de gast verkiest: tijdens het boekingsproces, bij het inchecken, na het verblijf ...

Tot onze meest gebruikte PSP's behoren onder meer Ingenico, SIX Payment Services, Mollie en Stripe. Ingenico en SIX maken deel uit van Worldline, een van de grootste betaalproviders wereldwijd. Mollie is een snelgroeiend Europees merk, terwijl Stripe op mondiaal niveau actief is. Elk van deze PSP's ondersteunt meerdere betaalmethodes binnen de Cubilis Booking Engine, waaronder creditcards, Bancontact, Paypal, iDEAL, Sofort, ...

Payment Service Providers
Payment Service Providers

Wil je Cubilis gebruiken in combinatie met een PSP?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. We beantwoorden graag al je vragen en zetten met plezier je PSP-connectie op!