Waarom Cubilis koppelen aan een Property Management System voor hotels?

Investeren in de juiste hotelsoftware is op meerdere vlakken gunstig voor je bedrijf, zowel op korte als op lange termijn. Een Property Management System (PMS) helpt je om je dagelijkse routine te stroomlijnen en te automatiseren, zodat taken op een georganiseerde en efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd. Houd er echter rekening mee dat een hotel-PMS op zich is geen totaaloplossing is. Je hebt nog steeds een betrouwbare Channel Manager nodig om je prijzen en beschikbaarheden op meerdere boekingskanalen te beheren.

Door een PMS te gebruiken in combinatie met de Cubilis Channel Manager dek je de belangrijkste aspecten van het succesvol runnen van een accommodatie. Je Channel Manager staat in voor je online distributie (verkoop) en rate management, terwijl je PMS je helpt met de praktische dagelijkse activiteiten. De integratie van de twee systemen zorgt voor maximale efficiëntie, waardoor je een hoop tijd en geld uitspaart.

Wanneer jouw werkzaamheden achter de schermen soepel verlopen, merken de gasten dat ook. Ze hoeven niet lang te wachten om in te checken, krijgen snel toegang tot hun kamer (die natuurlijk op tijd werd schoongemaakt) en ook de betaling verloopt probleemloos. Met andere woorden, een PMS verbetert de gastervaring, wat op zijn beurt leidt tot betere recensies en een positief imago voor je accommodatie.

Populairste PMS-integraties met Cubilis

Omdat het essentieel is dat je Cubilis Channel Manager feilloos samenwerkt met je gekozen PMS, blijven we investeren in onze PMS-integraties. Hieronder vind je de top 10 van PMS'en die onze klanten het vaakst gebruiken.

Top 10 PMS-integraties met Cubilis
Top 10 PMS-integraties met Cubilis

#1 Bookingplanner by Stardekk

Bookingplanner biedt een betaalbaar, gebruiksvriendelijk Property Management System dat ideaal is voor kleine tot middelgrote accommodaties. Je kan rekenen op uitstekende persoonlijke ondersteuning in verschillende talen.

#2 Mews

Onze tweede meest gekoppelde PMS-partner – eveneens een uitstekende aanvulling op je Cubilis-pakket, vooral voor grotere hotels en ketens – is Mews. Met hun uitgebreide oplossing willen ze jouw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker, sneller en meer verbonden maken.

#3 Protel

Op de derde plaats staat Protel (Planet), een wereldwijde leider in Property Management Systemen voor hotels, met meer dan 25 jaar ervaring. Hun PMS biedt een geavanceerde oplossing, toegesneden op de specifieke behoeften van internationale hotelketens en onafhankelijke hotels.

#4 Hotelinco

Hotelinco (eigendom van MAIS Systems) is een gebruiksvriendelijk Sloveens PMS, ontworpen voor kleine tot middelgrote accommodaties. Ze bieden een mooie selectie van de belangrijkste functies die je nodig hebt om je accommodatie efficiënter te beheren.

#5 Elina

Het Elina Property Management System richt zich op de groei van ondernemingen. Het doel is om accommodatie-eigenaren te helpen bij het optimaliseren van hun marketing en innovatie door tijd vrij te maken met de juiste tools.

#6 Opera

Op de zesde plaats staat Opera. Deze bekende property management software kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke accommodatie en werkt zowel voor één als voor meerdere panden.

#7 VIPS

VIPS CloudPMS (Freetime Hospitality) is een van de toonaangevende reserveringssystemen in Nederland. Hun oplossing – ontwikkeld door ervaren horecaprofessionals – is geschikt voor zowel kleine als grote accommodaties.

#8 Amadeus

Als een van de grotere bedrijven in onze lijst levert Amadeus Hospitality een veelzijdig PMS voor onafhankelijke hotels en middelgrote ketens. Hun oplossing is gericht op het verbeteren van de algehele ervaring voor medewerkers, managers, eigenaren en gasten.  

#9 Guestline

Met meer dan 25 jaar ervaring en een divers doelpubliek richt Guestline zich op alle aspecten van het runnen van een accommodatie: front office, reserveringen, housekeeping, onderhoud, boekhouding ....

#10 Medialog

Onze top 10 wordt afgesloten door Medialog, een Frans bedrijf opgericht in 1988. Zij bieden een innovatief PMS dat zich aanpast aan de behoeften van elke accommodatie. Hun focus ligt op hybride technologie en uitstekende klantenservice.  

Ben je er nog niet uit welk PMS je moet kiezen?

Het enorme aanbod van Property Management Systemen vergelijken kan een hele uitdaging zijn, want ze hebben elk hun eigen focus en voordelen. Wij staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor jouw accommodatie! Aarzel niet om ons via onderstaand formulier te contacteren met al je vragen.