Wat is Hopper?

Hopper is een zeer populaire OTA die hotels, woningen, vluchten en huurauto's aanbiedt. Met meer dan 100 miljoen downloads is het momenteel de snelstgroeiende reisapp wereldwijd. Het platform wil reizigers helpen om geld te besparen door middel van een unieke technologie gebaseerd op enorme hoeveelheden data en machine learning.  

Wat maakt Hopper zo uniek en populair? De app laat klanten tijdelijk prijzen bevriezen in ruil voor een voorschot, totdat ze klaar zijn om daadwerkelijk te boeken. Het bedrijf investeert veel in advertenties op sociale media en trekt daarmee een interessant publiek van jonge reizigers aan.

Bereik een ruimer publiek met Hopper & Cubilis

Meerdere boekingskanalen gebruiken is essentieel om je online zichtbaarheid te vergroten. Als kern van jouw online distributiestrategie biedt onze Channel Manager een centraal platform om al deze kanalen eenvoudig te beheren. Het systeem houdt je tarieven en beschikbaarheid gesynchroniseerd waardoor overboekingen verleden tijd zijn.

Nieuwe Cubilis Channel Manager integratie met OTA Hopper
Nieuwe integratie tussen Cubilis en OTA Hopper

Dankzij onze nieuwe integratie met Hopper kan je je efficiënt richten tot een snelgroeiend doelpubliek. Krijg toegang tot miljoenen potentiële gasten en ontgrendel nieuwe opportuniteiten!

Klaar om een nieuwe, snelgroeiende reismarkt te ontdekken?

Vraag je koppeling met Hopper aan via onze Marketplace. Gebruik je Cubilis nog niet? Vraag dan je gratis proefperiode aan door onderstaand formulier in te vullen!